Započela je Božićna čarolija u Rovinju

fotogallerij

10.12.2018.

Ovogodišnji bogat prosinački program rovinjske Božićne čarolije započeo je u subotu 8. prosinca točno u 12 sati otvorenjem rovinjskog klizališta na gradskom trgu. Nakon nastupa Hrvatskog saveza hokeja na ledu iz Zagreba koji je demonstrirao osnovne vještine klizanja, klizalište je prepušteno svim generacijama koje će moći uživati u klizanju sve do 13. siječnja. 

Eno gastronomska ponuda začinjena je istarskom mediteranskom kuhinjom nadomak klizalištu. Bijele blagdanske kućice hrane i pića otvorene su svakodnevno od 8. prosinca do 6. siječnja.

Svake će subote Božićna čarolija biti obogaćena koncertima. Prvi na redu bili su TheLink20, a slijede TBF i Mateo Pilat.

Na malom se molu nalazi poštanski sandučić za one koji žele pisati Djedu Božićnjaku, koji će odgovoriti na sva primljena pisma. Nadomak kazališta A. Gandusio nalazi se foto kutak sa saonicama i sobovima, uličica koja spaja rivu i ulicu Carera pretvorila se u tunel želja, a dvometarska imela za čarobne poljupce nalazi se na rivi pored Trga brodogradilišta.