Valentinovo u Rovinju

Photo galerija

09.02.2021

Provesti Valentinovo u Rovinju moguće je na bezbroj načina. Šetnja predivnim uskim ulicama starogradske jezgre, ispijanje kvalitetnog vina lokalnog proizvođača na stijenama sa pogledom na velebnu crkvu sv. Eufemije, šetnja ili vožnja biciklom u park šimi Zlatni rt, samo su neki od njih.

Romantičan vikend u suvremenom dizajn hotelu 5*, okružen borovom šumom, očekuje sve one koji su odabrali provesti Valentinovo u hotelu Lone. Osim bogatog paketa ponude za Valentinovo, koji uključuje smještaj, večeru, pristup Wellness & Spa Centru, popust na masažu, najam bicikli ponuda hotela upotpunjena je gostovanjem lokalnog DJ-a, degustacijom lokalnih vina u vinoteci, ponudom zimskih pića Winter Hottie, Sushi pop-up ponuda i dr. Više o samoj ponudi pročitajte ovdje: https://www.maistra.com/hr/ponuda/valentinovo-lone.

Posebnu ponudu za Valentinovo nudi i hotel Adriatic, koji je smješten u starogradskoj jezgri Rovinja na glavnom gradskom trgu. Svojim gostima osim prekrasnog pogleda na luku sa batanama i obližnju marinu sa jahtama, nudi poseban doručak na Valentinovo, romantičnu večeru u restoranu Brasserie, degustaciju i prezentaciju bogate ponude viskija i dr. Više o ponudi pročitajte ovdje:   https://www.maistra.com/hr/ponuda/valentinovo-adriatic.

Provjerite i ostalu ponudu u našoj destinaciji u ostalim smještajnim objektima pod slijedećim linkom: https://www.rovinj-tourism.com/hr/smjestaj