Svjetski dan turizma u Istri 2022

Photo gallery

06.09.2022

Kao i svake godine, 27. rujna se u cijelome svijetu slavi Svjetski dan turizma, a ovogodišnje geslo pod kojim se održava je

RETHINKING TOURISM / PROMIŠLJAJMO TURIZAM

Upravni odjel za turizam Istarske županije i ove godine organizira obilježavanje Svjetskog dana turizma u Istri, te poziva sve pravne i fizičke osobe, odnosno ponuditelje turističkih i s turizmom povezanih usluga koji djeluju na području Istarske županije, da se uključe, kako bi našu turističku ponudu zajednički učinili dostupnijom i prepoznatIjivijom svim građanima i posjetiteljima Istre.

Obilježavanje Svjetskog dana turizma će se održati u subotu 01. i nedjelju 02. listopada 2022. godine.

Tim je povodom objavljen javni poziv za uključivanje u manifestaciju s ponudom raznih sadržaja po povoljnim uvjetima. Prijave se vrše isključivo online, ispunjavanjem obrasca koji je dostupan na linku www.istra.hr/hr/sdt2022, gdje se nalaze sve upute za prijavu, a KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU JE PETAK 16. RUJNA 2022.

Među svim pristiglim prijavama bit će odabrane one koje se uklapaju u županijske razvojne prioritete, a posebno prijavitelji koji posluju u skladu s principima pametnog, održivog i odgovornog razvoja, te koji doprinose podizanju kvalitete i produženju turističke sezone i kreiranju doživljaja.